Wij zijn uw team in moeilijke tijden

Meer over ons

Welkom bij HI Amsterdam

Ontdek ons ​​verhaal en onze passie voor mooi hair style

Wij zijn een toonaangevende kapper en kapsalon die zich toelegt op het leveren van uitstekende haarverzorgings- en stylingdiensten. Met ons gepassioneerde team van getalenteerde stylisten streven wij ernaar uw verwachtingen te overtreffen en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Bij "Hi Amsterdam" geloven we dat je haar een weerspiegeling is van je persoonlijkheid en stijl. Daarom werken wij nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen en een kapsel op maat te creëren dat perfect bij u past. Of u nu komt voor een nieuwe snit, een kleurwissel of een speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat u met een stralende glimlach onze salon verlaat.
Onze salon biedt een warme en gastvrije sfeer waarin u zich meteen thuis zult voelen. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van de hoogwaardige producten die we gebruiken tot de persoonlijke aandacht die we aan elke klant geven. Bij "Hi Amsterdam" staan ​​wij klaar om u te verwelkomen en uw haarverzorgingswensen waar te maken.
Bezoek vandaag nog "Hi Amsterdam" en ervaar de magie van mooi haar in combinatie met ongeëvenaarde service. Wij kijken ernaar uit om voor u te zorgen en u een buitengewone kapperservaring te bieden.

Wat wij kunnen bieden!

Ontdek de kunst van het perfecte kappersvak

Heren
0
Baarden
0
Kinderen tot 10 jaar oud
0
Haar en baard
0

special care

Contact ons voor meer informatie

haar & haar wassen
0

Maak je perfecte look compleet